DIENSTEN

section end

Webdesign

& grafisch ontwerp

Elke succesvolle website begint met een goed ontwerp. Bij elk ontwerp wordt er rekening gehouden met aspecten als optimalisatie voor mobiele apparaten en het gebruik van een CMS (zelf uw website aanpassen). Hierdoor wordt een stevige basis gecreëerd voor de verdere development van de website. Elk ontwerp wordt volledig gerealiseerd op basis van uw wensen. Naast het ontwerpen van websites, verzorg ik ook uw nieuw logo, huisstijl, grafisch drukwerk etc. Geïnteresseerd?
Let's talk!

Webdesign service logo
section end

Webdevelopment

Front- & Back-end

Webdevelopment service logo

Naast een goed functioneel ontwerp, is de juiste technische basis essentieel. Na goedkeuring van het webdesign start de ontwikkeling ervan. Ik ontwerpt en bouw websites altijd op maat en gebruik dus geen standaard templates. Elke website wordt steeds uitgerust met de nieuwste webtechnologieën en een responsief ontwerp. Dit betekent dat mijn websites geoptimaliseerd worden voor alle schermen, groot en klein. Op deze manier is uw website overal en op elk toestel bereikbaar. Naast oog voor detail voor de front-end van een website ben ik zeer bedreven in de wereld van de back-end (functionaliteiten achter de schermen). Ik maak gebruik van eigen ontwikkelde systemen zodat uw eigen website of webshop beheren een fluitje van een cent wordt. Geïnteresseerd?
Let's talk!

section end

Webmarketing

SEO & SEA

Bezoekers vinden de weg naar jouw website door een slim uitgewerkte marketing strategie. Scoren in zoekmachines is essentieel om relevante bezoekers aan te trekken. Door het optimaliseren van de code maak ik uw website beter vindbaar. Naast het optimaliseren van de code kan ik een online marketing campagne opstarten. Doormiddel van SEA kunt u een grootschalig doelpubliek bereiken met jouw eigen gepersonaliseerde reclame campagne. Geintresseerd?
Let's talk!

Webmarketing service logo
section end